Cenocco CC-2001 3-delige Luxe Koekenpannenset met Marmercoating - Koperkleurig

High-end pannenset: je ontvangt Ø20, Ø24 en Ø28 cm
Anti-aanbaklaag met marmer coating - tot 10 x sterker dan Teflon!
Voedsel bakt niet aan en je hebt geen of minder olie/boter nodig
Geschikt voor koken op gas en elektrisch
Veilig bakken dankzij de stevige, kunststof greep die koel blijft
Een smakelijke maaltijd heeft naast bereidingstijd ook goed materiaal nodig. Naast pollepels, messen en snijplanken zijn ook goede pannen meer dan essentieel voor het succes. Normaal gesproken mag dat allemaal wat kosten maar bij ons scoor je deze high-end pannenset voor een fractie van de winkelprijs.

De Cenocco koekenpannenset bestaat uit 3 pannen met een diameter van 20, 24 en 28 centimeter. Of je nu een biefstukje wilt bakken, een pannenkoek of een goed gevulde omelet; voor elk maaltje zit er een geschikte pan bij. De pannen zijn geschikt voor elke warmtebron, zelfs voor inductie. Maar nog veel interessanter is de marmeren coating.

Een pan met een marmeren coating heeft veel voordelen. Zo heb je geen boter of olie nodig om te bakken, want dankzij de coating bakt er niets aan. Een beetje boter of olie voor de smaak kan natuurlijk wel toegevoegd worden. Ook is deze coating PFOA vrij en is het wel 10x sterker dan een Teflon anti-aanbaklaag. Om lang van de pannen te kunnen profiteren raden we aan om ze met de hand af te wassen. Verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, rood of koper.
Artikelnummer
CC2001-KOPER
Merk
Cenocco