Interne SSD

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 artikel

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 artikel

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ben je op zoek naar een Interne SSD of Solid State Drive? Opus helpt je graag verder. Wij verkopen scherpgeprijsde interne SSD’s van topmerken, zoals Samsung, Kingston en Crucial. Uiteraard in de maten en met de opslagcapaciteit die je nodig hebt.

Voordelen van een interne SSD
De SSD is de opvolger van de welbekende harde schijf, nieuwe laptops en pc’s zijn dan ook standaard uitgerust met dit opslagmedium. In tegenstelling tot een harde schijf, werkt een SSD met flashgeheugen. Hierdoor brengt de interne SSD verschillende voordelen met zich mee ten opzichte van de harde schijf. Zo is de SSD sneller, stilter, lichter en zuiniger dan de harde schijf. Doordat dit opslagmedium geen draaiende onderdelen bevat, produceert het minder warmte en gaat het minder snel kapot. De opslag blijft dus beter gewaarborgd bij schade.

Wil je programma’s sneller kunnen starten, jouw laptop of pc een upgrade geven of gewoon milieubewust werken? Dan is de aanschaf van dit opslagmedium een goede zet. Bekijk hieronder ons ruime assortiment en schaf een interne SSD aan bij Opus. Bekijk ook onze externe SSD schijven.