202 XL | 1x Geel | Origineel | Cartridges voor Epson

Inhoud: 8,5 ml
Capaciteit: ± 650 pagina's
Geniet van uitstekende prints
Profiteer optimaal van alle mogelijkheden met de Claria Premium-inkt met vijf kleuren. Deze inkt is ideaal voor uw drukke huishouden, omdat u hiermee zowel hoogwaardige documenten als prachtige, glanzende foto's kunt afdrukken, dankzij de extra zwarte foto-inkt. Ontdek hieronder waarom deze inkt zo bijzonder is.

Documenten van hoge kwaliteit afdrukken
Ervaar de scherpte en helderheid van tekstdocumenten met Claria Premium-inkt van Epson. De zwarte pigmentinkt produceert tekst die bestand is tegen water, markeerstiften en vlekken, zelfs op gewoon papier.

Prachtige, glanzende foto's
Foto's zijn glashelder met levendige kleuren en rijke, diepzwarte tinten omdat Claria Premium is uitgerust met een extra dye-based fotozwarte inktcartridge.

En u kunt met een gerust hart afdrukken, want uw waardevolle herinneringen gaan generaties lang mee. Foto's die met Claria Premium-inkt zijn afgedrukt, behouden hun kwaliteit namelijk tot 300 jaar in een fotoalbum*.
*De lichtbestendigheidswaarden van prints zijn gebaseerd op versnelde tests van prints op speciale media die in albums opgeslagen zijn. De daadwerkelijke stabiliteit van een print is afhankelijk van de media, de afbeelding, de weergavecondities en blootstelling aan licht, vochtigheid en atmosferische omstandigheden. Epson geeft geen garanties met betrekking tot de levensduur van prints.
Artikelnummer
C13T02H44010
Merk
Epson