Herzberg HG-5048 Universele Steeksleutelset - Altijd de juiste maat bij de hand

Set van twee universele steeksleutels
Past zich automatisch aan op de juiste maat moer of bout etc.
Geschikt voor alles van 9mm tot 32mm
Werkt super snel en eenvoudig
Moeren en bouten komen in allerlei verschillende maten. Iedereen die wel eens klust weet dat je daarom altijd een hele partij aan steeksleutels moet hebben om al deze maten los of vast te zetten. Dat is vanaf nu niet langer nodig! Herzberg is een gepatenteerd, efficiënt en praktisch systeem; de ontwerpers hebben de sleutels ontworpen om met gemak te kunnen klussen.

Het slimme ontwerp van deze universele steeksleutels past zich aan ieder boutje of moertje aan. Je werkt hierdoor niet alleen veel lichter, maar ook een stuk sneller! Wij bieden u de Herzberg HG-5048 aan. Een unieke sleutel voor alle soorten schroeven en moeren! De universele lichtgewicht sleutels zullen onmiddellijk een set zware en dure sleutels vervangen. Geschikt voor loodgieterswerk, timmerwerk en mechanisch werk en tuinders, zowel in het huis als buiten! Past automatisch aan op de grootte en vorm van schroeven en moeren!

De Herzberg HG-5048 is DE oplossing voor al je problemen met kranen, kleppen, leidingen, lijnen, radiatoren, ketels, wielen, en noem maar op.
Artikelnummer
HG5048
Merk
Herzberg