Kussen | 50 x 60 cm | Airco

Het boxkussen biedt perfecte ondersteuning aan nek en schouders
Met 3D Airco luchtventilatieband
Veerkrachtige en vormvaste vulling
Navulbaar en aan te passen dankzij rits in tijk
3D Airco Boxkussen
Dit hoofdkussen heeft een luchtventilatieband voor een verkoelend effect en door de hoge border wordt je nek gecorrigeerd. Kortom: een kussen dat fris aanvoelt en je nek goede ondersteuning biedt. Sensationeel, vind je ook niet?

Comfortabel en anti-allergisch
Dit kussen heeft een vulling van 100% Syndonfill® holle vezels. Deze kussenvulling voelt zeer zacht aan en is extra veerkrachtig. Ook biedt de vulling een goede ondersteuning, ventilatie en is het vormvast. De tijk van dit heerlijke kussen is gemaakt van 100% Polyperkal. Het gehele kussen is anti-allergisch én geeft het huisstofmijt geen kans.

Slaaphouding
Dit luxe midden- hoge boxkussen is zeer geschikt voor rug en zijslapers of voor mensen die van slaaphouding wisselen. Door de vulling en de hoogte van het kussen, biedt het de juiste ondersteuning voor nek en schouders.

Overige informatie
De hoes van dit kussen is wasbaar t/m 60 graden. Dit kussen heeft een afmeting van 50x60x8 cm en is door zijn volume geschikt voor een normale kussensloop van 60x70 cm. Verder is het kussen afgewerkt met een mooie bies met rits (het kussen is navulbaar)
Artikelnummer
8719326467573
Merk
Huismerk