Imperial Collection IM-SHN8: 8-Delige Messenset Met Standaard - Zilverkleurig

Premium messenset die zeer veelzijdig is voor veel keukens
Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal
Ergonomisch gevormde handgrepen
360 graden roterende standaard
De Imperial Collection IM-SHN8: 8-delige messenset met standaard is een premium messenset die zeer veelzijdig is voor veel keukens. Gemaakt van hoogwaardig food-grade roestvrij staal dat veilig is en de kwaliteit van ingrediënten die worden gesneden niet verandert.

De scherpe, fijne rand biedt een precieze snede omdat het een breed scala van messen biedt die kunnen worden gebruikt voor verschillende kooktoepassingen. Duurzaam en elegant, het mes heeft een antiaanbaklaag waardoor het gemakkelijk te reinigen is. De acrylstandaard kan 360 ° draaien en prachtig gemaakt in een eenvoudig transparant ontwerp. De professionele slijpstaaf is voldoende om de ongeschonden staat van de messen te behouden en de keukenschaar biedt andere snijvoorkeuren in de keuken.

De messen zijn eenvoudig te reinigen, alleen een simpele handwas is voldoende om voedselresten van de messen te verwijderen en de messen kunnen eenvoudig worden opgeborgen in de aantrekkelijke acrylstandaard. Met deze gevarieerde selectie van prachtige messensets en accessoires kunt u een aantal verschillende snijtaken uitvoeren en maaltijdbereiding sneller, eenvoudiger en efficiënter maken.

Blade Materiaal: Food Grade roestvrij staal
Handgreepmaterialen: ABS, Hars
1 x 6 inch Vleesmes
1 x 8 inch Koksmes
1 x 8 inch Brood mes
1 x 5 inch, mes
1 x 3,5 inch Schilmesje
1 x keukenschaar
1 x slijpstaaf
1 x transparant acryl standaard
Artikelnummer
IMSHN8-ZILVER
Merk
Imperial Collection