Dymo D1 Tape

Gebruik je liever duidelijk en nette labels voor je archivering in plaats van dat gekladder met inkt? Bij Opus kun je terecht voor verschillende soorten Dymo D1 tape. Onze tapes zijn zelfklevend, duurzaam en geschikt voor vrijwel iedere ondergrond. Opus heeft ruime diversiteit aan kleuren, handig voor de overzichtelijkheid van een map. Hierdoor is Dymo D1 tape geschikt voor al je klussen. De Dymo D1 tape is geschikt voor vrijwel alle huidige labelprinters en beletteringsystemen met D1 tape cartridges.

Onze Dymo D1 cassettes variëren in breedte tussen 12 en 24 mm en 5,5 en 7 meter in lengte. Boven is de tape beschikbaar in verschillende kleuren en transparantie. De standaard tape zijn van polyester, dat uitstekende weerstand biedt tegen krassen en water. De polyestertape is voor items die een permanent label vereisen, zoals waarschuwing labels op technische apparaten. Maar ook voor flexibele nylontape ben je bij Opus aan het juiste adres. Kortom, altijd de geschikte tape voor iedere archiveerklus.

Ben je op zoek naar handige Dymo D1 tape om je archivering overzichtelijk te maken en een professionele uitstraling mee te geven? Bekijk dan hieronder ons ruime assortiment en schaf Dymo D1 tape aan bij Opus!