Lamineerhoezen

Tonen als Foto-tabel Lijst

19 artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

19 artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wil je documenten bewaren of verplaatsen zonder beschadiging of wil je professioneel en geordend overkomen? Kijk dan eens naar het brede assortimenten lamineer hoezen van Opus. Een lamineerhoes, of lamineersheet, brengt een beschermende laag toe aan het papier. Hierdoor zijn je documenten altijd beschermd tegen vuil, vochtigheid en vloeistof. Enorm handig wanneer je belangrijke papier hard copy wil bewaren.

Een lamineerhoes bestaat uit twee aan elkaar verlijmde PET-vellen. Daarnaast is de binnenkant voorzien van lijm, die smelt bij 900 C. De lijm wordt vervolgens in het papier geperst, waardoor de lamineer hoes verlijmd met het papier.

Opus heeft lamineerhoezen voor verschillende formaten en in variërende dikten. Er zijn daarnaast ook verschillen in afwerking. De meeste lamineerhoezen zijn glanzend, maar je kunt ook kiezen voor een matte afwerking. Dit kan handig zijn wanneer je wil schrijven op het oppervlak. Opus heeft lamineer hoezen voor o.a. A3 t/m A6 formaat documenten, maar ook voor bijvoorbeeld visitekaartjes en badges.

Ben je op zoek naar handige lamineerhoezen voor bescherming en/of verfraaiing van je documenten, badges of visitekaartjes? Bekijk dan hieronder ons ruime assortiment en schaf een lamineerhoes aan bij Opus!