Lamineermachines

Lamineerapparaat voor A3 en A4

Wie op kantoor of misschien zelfs thuis veel werkt met papier en veel belangrijke documenten in hardcopy wil of moet bewaren, is erbij gebaat als deze documenten er ook na jaren goed uit blijven zien. Papier kan na verloop van tijd scheuren, kreuken, vuil worden of beschadigingen en vlekken krijgen, waardoor de informatie en de beelden die het laat zien, in kwaliteit achteruit gaan. Dit kwaliteitsverlies is te voorkomen. Met een lamineermachine geef je jouw belangrijke documenten een beschermlaag. Die beschermlaag maakt je documenten niet alleen steviger en veel minder gevoelig voor kreuken en scheuren. Het aanbrengen van een beschermlaag met een lamineerapparaat zorgt er ook voor dat vuil, vloeistoffen en vocht geen kans krijgen jouw documenten te verpesten. Daarnaast krijgen je documenten een mooie glans laag. Zeker als je veel met posters of afbeeldingen werkt, geeft lamineren dus een toegevoegde waarde.

Wie een lamineermachine zoekt voor standaard documenten, is geholpen met een lamineerapparaat voor A4. Wil je ook kleine posters kunnen beschermen, dan is een lamineerapparaat voor A3 een betere keuze. Bij Opus hebben we verschillende uitvoeringen van lamineerapparaten in de aanbieding. Zo vind je ongetwijfeld een type vinden die voldoet aan jouw eisen en kun je direct een nieuwe lamineermachine online bestellen. Voor goed en betrouwbaar lamineerwerk zijn er een aantal merken die bovengemiddeld presteren, zo staan GBC lamineermachines bijvoorbeeld erg goed bekend om de hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Plastificeermachine: zelf papier plastificeren

Wil je een lamineerapparaat kopen voor eigen gebruik? Bijvoorbeeld om mooie vakantiefoto's af te drukken op A4- of A3-formaat en vervolgens op te hangen? Dan is de aanschaf van een eigen plastificeermachine beslist het overwegen waard. Misschien heb je het nog nooit gedaan, maar je zult merken dat papier lamineren minder moeilijk en ingewikkeld is dan je misschien zou denken. Bij je plastificeerapparaat horen lamineerhoezen die je bij Opus online per rol kunt aanschaffen. Voor het zelf lamineren van je foto's kies je de lamineerhoes met de juiste dikte, gemeten in microns. De bediening van je plastificeermachine gaat eenvoudig en veilig. Mocht het voorkomen dat je bij het zelf plastificeren iets verkeerd doet bij de invoer, dan zal je plastificeermachine een waarschuwingssignaal afgeven. Ben je eenmaal gewend aan je plastificeermachine en heb je gezien wat een mooi eindresultaat het geeft, dan zal het duidelijk zijn dat een lamineerapparaat kopen een verstandige beslissing was waar je veel profijt van zult ondervinden. Zo zijn belangrijke documenten beter beschermd tegen vuil en slijtage.

Lamineerapparaat kopen? Direct online bestellen

Wil je een lamineermachine kopen? Als je jouw keuze hebt gemaakt en je weet ook welke lamineerhoezen je nodig hebt, overweeg dan om je lamineerapparaat online te kopen bij Opus. Opus is een totaalleverancier met een hoog serviceniveau, voor zowel zakelijke als particuliere afnemers. Als je jouw lamineerapparaat snel nodig hebt, bestel je hem online voor 18.00 uur. De volgende dag zal je hem dan goed verpakt en professioneel verzonden op jouw adres ontvangen. Als je het prijsniveau van Opus vergelijkt met dat van andere aanbieders, zal duidelijk worden dat elke plastificeermachine uit het assortiment van Opus gewoon omschreven kan worden als een goedkoop lamineerapparaat terwijl je wel verzekerd bent van hoge kwaliteit.