Markeerstiften

Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Heb je geen zin om iedere keer weer lappen tekst door te spitten voordat je eindelijk die ene zin of woord gevonden hebt? Handgeschreven of gedrukte tekst; met de markeerstiften van Opus maak je woorden of zinnen met één vloeiende beweging in een oogopslag zichtbaar. De fluorescerende inkt is op waterbasis en dringt niet in het papier, waardoor het gebruik van de accentueerstift niet zichtbaar is op de achterkant van de pagina. Daarnaast droogt de inkt snel op, waardoor een flink gemarkeerde pagina geen vlekken geeft.

De highlighters van Opus hebben een beitelvormige punt, waardoor je gemakkelijk kunt varrieren tussen een dikke en dunne lijn. De dikte van onze arceerstiften is tussen de 2 en 5 mm, waardoor geschikt is voor vrijwel ieder lettertype- en grootte. De markeerstiften zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, handig voor als je onderscheid wil maken tussen verschillende markeringen.

Zoek je een handige markeerstift die niet in het papier dringt tegen een scherpe prijs? Bekijk dan hieronder ons ruime assortiment en schaf een arceerstift aan bij Opus!