Perforators

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Goedkope Leitz perforators

Opus is dé webshop waar alles te vinden is op het gebied van kantoorartikelen. Bij ons kun je terecht voor briefopeners, labelwriters, enveloppen en meer. Daarnaast verkopen wij perforators waar we je graag wat meer informatie over geven. Onze Leitz perforator is een goedkope perforator (2-gaats) van goede kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en prijscategorieën. De materialen variëren van metaal, een combinatie van metaal en kunststof of aluminium. In onze webshop zijn kleine varianten te koop maar ook de grote archief-perforator is bij Opus te vinden. Daarnaast kun je kiezen uit onder andere een roze kleur voor thuis of bijvoorbeeld een donkere kleur voor op kantoor. De geschikte perforator kopen in jouw gewenste kleur, dat doe je bij Opus!

2-gaats perforators

De perforator (2-gaats) wordt in heel Nederland vaak gebruikt. Maar veel mensen weten niet dat er ook een papier perforator bestaat voor het maken van grotere gaatjes. Wij verkopen verschillende varianten zoals de perforator kleine gaatjes en de perforator voor grote gaten.

Daarnaast kunnen de papierformaten verschillen en het is daarom niet altijd vanzelfsprekend dat je een perforator voor A4-papier nodig hebt. Ook kun je met deze perforator A5-papier perforeren. Dit gewoon met dezelfde perforator 2-gaats en zo hoef je niet twee verschillende varianten aan te schaffen. Dit type perforators kan gaatjes maken in verschillende papier formaten zoals: A4, A5, A6, en US-Letter. En heb je ooit weleens gehoord van een mini perforator? Onze mini variant is altijd handig om in je tas of etui mee te nemen.

Perforator kopen bij Opus

In de online winkel van Opus is een perforator kopen erg eenvoudig gemaakt. Dankzij onze snelle service kan je online een perforator bestellen en deze de volgende dag al gebruiken. Het enige waar jij op moet letten is dat je de bestelling plaatst voor 18.00 uur en wij regelen de rest! Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je niet blijft zitten met vragen en hebben en helpen je graag. Neem daarom bij vragen gerust contact met ons op, ons team helpt je graag verder.