Rekenmachines

Ben je op zoek naar een rekenmachine? Bestel ‘m dan nu bij Opus. We hebben een ruim assortiment van Canon bureaucalculators met allerlei handige toets functies. Alle rekenmachines hebben een dubbele voeding, waardoor ze zowel op batterij als op zonne-energie werken. Bovendien hebben deze rekenmachines een groot, gekanteld LCD-scherm dat er voor zorgt dat de cijfers goed leesbaar blijven onder verschillende lichtomstandigheden.

De Canon calculators zijn goed leesbaar dankzij hun heldere toetsenbord met grote en goed zichtbare knoppen. Dit maakt dit type rekenmachine uitermate geschikt voor jong en oud. Onze Canon bureaucalculators zijn bovendien een duurzame keuze. Dit model is ergonomisch ontworpen en is deels gemaakt van gerecycled materiaal. Een energiebesparend handigheidje: de rekenmachine schakelt zichzelf automatisch uit als deze 7 minuten niet wordt gebruikt. Maar natuurlijk hebben onze calculators ook de benodigdheden om goed te kunnen rekenen. Zo zijn de modellen voorzien van een handige schuifschakelaar waarmee je eenvoudig decimale punten kunt selecteren en afronden. Overige functies zijn berekeningen van winstmarges (MU), omgekeerde berekeningen (RV) en berekeningen van het eindtotaal (GT).

Zoek je een handige en duurzame rekenmachine van een topmerk? Bekijk dan hieronder ons ruime assortiment Canon bureaucalculators en schaf een rekenmachine aan bij Opus.