Schrijfmappen

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ben je op zoek naar een professionele schrijfmap? Dan kan Opus jou helpen. Heb jij ook weleens dat je een snelle notitie moet maken, maar geen pen en/of papier bij de hand hebt? Of dat je ergens onderin je tas een verfrommeld briefje tegenkomt dat je vervolgens opbergt op een niet meer te achterhalen plaats? Buiten dat dit gewoon vervelend is, komt het ook wat slordig en onprofessioneel over. Dat kan anders, met de schrijfmappen van Opus.

De schrijfmappen van Opus hebben een lederlook en zijn multifunctioneel. Naast een gelinieerd schrijfblok biedt de map ruimte voor het opbergen van pennen, visitekaartjes en A4-documenten. Door de sterke sluiting hoef je ook niet bang te zijn dat je belangrijke documenten verliest. De stevigheid van de kaft maakt het gemakkelijk om vanuit staande posities te schrijven, maar ook zittend schrijf je met een prettige ondergrond. Dat alles in een handig formaat van 33 x 24 x 2,5 cm. Je kunt bij ons kiezen uit blauwe, paarse, oranje, rode, zwarte, groene en roze mappen. Altijd een professionele schrijfmap in de kleur die bij jou past!

Zoek je een multifunctionele schrijfmap met een professionele look tegen een scherpe prijs? Dan ben je bij Opus dus aan het juiste adres. Bekijk hieronder ons ruime assortiment en schaf een schrijfmap aan bij Opus!