Epson 27XXL zwart

Inhoud: 34,1 ml
Capaciteit: ± 2200 pagina's
Hoogwaardige prestaties
U vertrouwt op uw foto's om herinneringen levendig te houden, dus waarom zou u op kwaliteit besparen? Met Epson gaan uw waardevolle herinneringen generaties lang mee, omdat foto's die met Claria Premium of Claria Photographic-inkten zijn afgedrukt, tot 300 jaar goed blijven in een foto-album.

Technologie
Van SmartValve Control die de druk waarmee inkt wordt losgelaten reguleert, en luchtkamers en filters die ervoor zorgen dat er geen lekkages plaatsvinden, tot en met slimme chips die met de printer communiceren en u laten weten wanneer het inktniveau laag is, onze patronen zijn ontworpen om met uw printer te werken en deze te beschermen, waardoor u de beste afdrukken krijgt.

Assemblage in stofvrije kamer
Doordat ze in stofvrije omgevingen gefabriceerd en vacuümverpakt zijn, zijn onze inkten vrij van luchtbellen, stof en besmettingen, die anders de printkop in uw printer kunnen beschadigen.

Ze zijn ook geborgen in patronen die van chemisch stabiele materialen zijn gemaakt en met de inkten compatibel zijn, zodat er geen risico op chemische reacties ontstaat die kunnen leiden tot afdrukproblemen en beschadigingen aan uw printer.

Voordelen van originele Epson verbruiksmaterialen
Epson-inkten zijn speciaal ontworpen om te werken met Epson-printers. Ze zijn geproduceerd aan de hand van strenge kwaliteitscontrole-eisen die het Epson mogelijk maken om optimale prestaties van de printer, inkten en media te garanderen. Omdat het niet mogelijk is om alle niet-originele inkten te testen en te evalueren, kan elke storing die te wijten is aan het gebruik van deze inkten de printergarantie teniet doen.
Artikelnummer
C13T27914010
Merk
Epson